У Чернівецькій області сталася страшна аварія. У селі Романківці мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter влетів у вантажівку ЗІЛ, яка стояла на узбіччі. В результаті страшної ДТП загинула дитина.

За оперативною інформацією копів, 38-річний водій мікроавтобуса перебував у нетверезому стані. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції області.

"Від отриманих в результаті зіткнення травм на місці аварії загинув 10-річний пасажир мікроавтобуса. Водій і ще двоє пасажирів віком 34 та 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми та численні забої", - йдеться в повідомленні поліцейських.

Також зазначається, що всі постраждалі - жителі села Романківці, їх госпіталізовано до Сокирянської центральної районної лікарні. Водія мікроавтобуса поліцейські затримали.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, у якій є потерпілі. Аварія сталася на Харківському шосе в Києві.

За попередньою інформацією, водій Ланоса намагався сховатися від поліції, внаслідок чого відбулася погоня. Лихач проїхав на заборонний сигнал світлофора та протаранив 4 авто. Подробиці поки з'ясовуються. На місці працюють патрулі поліції і медики.

Варто нагадати, що відомий український артист Іван Попович по дорозі на концерт потрапив у страшну дорожньо-транспортну пригоду. Аварія сталася в суботу, 22 вересня, у Полтавській області. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Віталіна Кизляк-Остапчук, яка працює в команді Поповича.

"Сумна новина. Команда Івана Поповича, рухаючись на концерт на Полтавщину, потрапила в жахливу аварію. Іван Дмитрович у важкому стані перебуває в лікарні міста Хорол", - говорить скріншот посту зі сторінки самого артиста, який розповсюдила Віталіна Кизляк-Остапчук.

Нагадаємо, автобус зі школярами потрапив у пекельну аварію, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа місиво з крові і металу: в Росії після страшної ДТП помер українець.

Знай.uа писав, водіям приготували порцію змін. Чого чекати на цей раз.