З'явилися нові подробиці жахливої аварії, яка сталася ввечері у суботу, 22 вересня, в Дарницькому районі української столиці на перехресті Харківського шосе й вулиці Тростянецької.

За інформацією Telegram-каналу "Київ Оперативний" стало відомо, що водій Lanos врізався відразу в кілька авто і перебував у нетверезому стані. Так, алкотестер показав вміст алкоголю в його крові на рівні 4,58 проміле.

Варто зазначити, що такий рівень сп'яніння є близьким до максимального. Результат у 5 проміле дають дози алкоголю, які вважаються смертельними.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві ввечері, 22 вересня, на перетині Харківського шосе і вулиці Тростянецької сталася серйозна ДТП. Аварія сталася близько 18:40. Як з'ясувалося, зіткнулися чотири машини. У мережі з'явилося відео з камер моменту зіткнення та перекидання авто.

За попередніми даними, легковик Daewoo зупинили патрульні для перевірки авто. Але водія це не зупинило, він продовжив рух. Почалася погоня. В ході переслідування копами водій Lanos в'їхав в патрульний автомобіль на вулиці Абая Кунанбаєва. А на перехресті Харківського шосе і вулиці Тростянецької в Lanos врізався Ford.

Варто нагадати, що відомий український артист Іван Попович по дорозі на концерт потрапив у страшну дорожньо-транспортну пригоду. Аварія сталася в суботу, 22 вересня, у Полтавській області. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Віталіна Кизляк-Остапчук, яка працює в команді Поповича.

"Сумна новина. Команда Івана Поповича, рухаючись на концерт на Полтавщину, потрапила в жахливу аварію. Іван Дмитрович у важкому стані перебуває в лікарні міста Хорол", - говорить скріншот посту зі сторінки самого артиста, який розповсюдила Віталіна Кизляк-Остапчук.

Нагадаємо, автобус зі школярами потрапив у пекельну аварію, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа місиво з крові та металу: в Росії після страшної ДТП помер українець.

Знай.uа писав, киянин намагався перебігти 8-смугову дорогу і поплатився життям.