В рамках розслідування збройного нападу на активіста і голову одеського осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика, поліція затримала трьох підозрюваних. Всі затримані – громадяни грузинської національності. Про це повідомляє Громадське. Зазначається, що в одного із затриманих нібито знайшли зброю, з якої поранили активіста. Зараз цей чоловік перебуває в лікарні – він має 1-шу групу інвалідності.

В лікарню прибули друзі підозрюваного і поліція. Його намагаються перевезти в Приморський відділ поліції. Також в лікарню прибув консул Грузії і представники грузинської громади. За словами друзів чоловіка, вони намагаються не допустити його перевезення у відділ поліції, оскільки вважають, що «зброю їх знайомому підкинули».

"Його не можна переміщати, у райвідділі немає умов. Як він буде пересуватися? Йому треба дві-три людини, щоб допомагали. Він самостійно не може пересуватися", - сказав чоловік, який представився знайомим підозрюваного.

Олег Михайлик

Двоє затриманих, за попередньою інформацією, знаходяться в Приморському відділі поліції. Адвокат двох затриманих зазначила, що їм ще не повідомили про підозру. Запобіжний захід повинен вибирати Приморський суд.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, увечері 22 вересня в Одесі стріляли в активіста, керівника міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика, він потрапив у лікарню у важкому стані. Глава поліції області розповів, що слідство розглядає кілька версій нападу, у тому числі пов'язані з суспільною та журналістською діяльністю Михайлика.

Олег Михайлик

В політичній партії «Сила людей» заявили, що за нападом на її члена, одеського активіста Олега Михайлика стоїть місцева влада Одеси. Станом на ранок 23 вересня Олег Михайлик прийшов до лікарні у свідомість. У лікарні йому надали охорону. До розслідування нападу на активіста залучили СБУ. Вдень 23 вересня в Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на Михайлика.

Громадськість висунула вимоги до президента, поліції та СБУ з-за нападу в Одесі на активіста Михайла. Управління Нацполіції Одеської області відкинуло звинувачення громадськості в тому, що правоохоронці не поспішають з розслідуванням нападу на активіста Олега Михайлика. Напад на нього– не перший напад на активістів в Україні за останні місяці.

Нагадаємо, в Одесі розстріляли відомого активіста Олега Михайлика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що одеський активіст Михайлик прийшов до тями.

Також портал "Знай.uа" писав, що сотні копів перевернули Одесу з ніг на голову, городяни в паніці.