У Броварах терміново евакуювали школу. 2,5 тисячі дітей змушені були негайно залишити уроки через НП.

Про це повідомляє Politeka.

Як стало відомо, в одній із шкіл тарпилась аварія, обвалилось перекриття.

Аварійним виявився технічний поверх.

Те, що сталося, зрозуміли практично одразу по характерним звукам –ві охоронець почув гуркіт, після якого почали обстеження будівлі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

обвал

Видимих ​​пошкоджень у класах немає, але дітей заради безпеки вирішили розпустити, поки комісія не визначить рівень небезпеки та підрахує зитки.

Консоль, яка обрушилася, була побудована в 1973 році, коли школу тільки звели. Її виготовили з цегли, призначеної не для несучих конструкцій, а для оздоблювальних робіт.

Вже до кінця тижня комісія має надати звіт про характер пошкоджень та обсяг робті по ремонту.

Адміністрація у свою чергу пообіцяла все відремонтувати в найкоротші терміни. Інакше дітей доведеться тимчасово переводити до інших шкіл.

Наразі навчання учнів триває дистанційно.

Дивіться: Якою буде нова українська школа

Додамо, лікарі б'ють на сполох, в українських школах розпочалася страшна епідемія. На Закарпатті через спалах кору злягло близько 20 дітей.

Повідомляється, що школу закрили на карантин, а навчальний процес призупинили. 17 учнів ( 3-11 клас) страждають легкою формою захворювання і на даний момент знаходяться на амбулаторному лікуванні. Проте, одного з учнів довелося госпіталізувати в лікарню міста Мукачево.

Нагадаємо, у Дніпрі, 18 вересня, з вікна третього поверху однієї зі шкіл Індустріального району випав 6-річний хлопчик. Як зясувалося, першокласник з невідомих причин залишився без нагляду один у класі та вирішив виглянути у відчинене вікно.

Як повідомляв портал Знай.ua, про жорстокість у школах черговий раз нагадав шокуючий інцидент в одному з челябінських навчальних закладів. Так, розгніваний знущаннями над своїм сином чоловік побив малолітнього кривдника.

Також Знай.ua писав про те, що у Запорізькій області розгорівся гучний скандал, швидше за все через неуважність лікарів та простої людської безвідповідальності. В місті Бердянськ у виховательки місцевого дитячого садка виявили туберкульоз.