Інцидент стався в понеділок, 24 вересня у столиці Казахстану Астані. Дитина випала з десятого поверху і його дивом врятував сусід поверхом нижче. Він зловив його на льоту.

Випадок, який міг стати трагічним, стався в багатоповерховому будинку Астани за адресою Женіс, 28. На відеоролику видно, як за карниз балкона 10-го поверху тримається хлопчик і відчайдушно намагається врятуватися. Однак йому не вдається забратися назад у вікно.

Хлопчикові вдалося провисіти досить довго, внизу люди розкрили ковдру в надії зловити 7-річну дитини, коли він зірветься. Однак порятунок прийшов з іншого боку.

Рятівник хлопчика

Сусід з 9-го поверху почув шум, і побачив хлопчика, який звисає з карниза. У чоловіка не було часу на роздуми, він намагався стати стійко і підставляти руки під хлопчика.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Він повідомляє, що дитина провисіла секунд 15 і зірвалася, чоловікові дивом вдалося схопити дитину на льоту і забрати до себе на балкон.

Фахівці повідомляють, що нерідко такі спроби врятувати виявляються летальними для обох, адже швидкість падіння досить велика.

Пізніше з'ясувалося, що малюк просто вирішив відправитися гуляти, коли мами не було вдома. Він одягся, взувся і для того, щоб вийти на вулицю, навіть розрізав москітну сітку на вікні.

На місце події прибули пожежні та швидка допомога. Допомога медичних працівників знадобилася лише матері дивом врятованого хлопчика.

"Дитина був врятований до прибуття спеціалістів сусідом з дев'ятого поверху. Стан хлопчика задовільний, допомога не потрібна, він був переданий батькам", - повідомляють пожежники.

Нагадаємо, під Києвом обрушилася школа, тисячі дітей на вулиці. навчання учнів триває дистанційно.

Як повідомляв "Знай. ua", парочка з ожирінням під час інтиму розвалила будинок. Міжповерхове перекриття просто не витримало любовних ігор парочки.

"Знай. ua" писав, що безпечність вчительки ледь не коштувала першокласнику життя. Недбалість вчительки призвела до трагедії в школі.