Інцидент з нападом з ножем стався у Франції. У чоловіка відібрали бійцівську собаку і з-за цього він почав погрожувати меру міста та начальника поліції розправою.

У Франції чоловік напав з ножем на начальника місцевої поліції біля будівлі муніципалітету міста Родос. Потерпілий помер у лікарні.

Про це повідомляє служба BBC.

Начальника поліції атакував чоловік, який раніше вже був знайомий поліції міста.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Французька радіостанція France Info повідомляє, що за тиждень до нападу у нього відібрали собаку. Таке рішення влади привело до погроз на адресу мера і начальника поліції.

Паскаль Філо був батьком трьох дітей.

"Нападник відомий поліцейським, він 11 квітня зламав двері в мерію", - розповіла мер Родез Крістіан Тейсдре.

Відомо, що муніципальні служби відібрали у чоловіка пітбуля з причини того, що недавно він був засуджений. За французькими законами засуджений не може тримати собаку бійцівської породи.

Чоловік завдав начальнику поліції три ножових поранення, які стали фатальними і він помер у лікарні від отриманих травм.

Раніше повідомлялося, що мінчанин зайшов у гості до знайомого і викинув у сміттєпровід ключі від власної квартири. Самим розумним рішенням, яке прийшло йому в голову лізти в сміттєпровід самому.

Чоловік вирішив, що він зможе спуститися стовбуром сміттєпроводу з 9-го поверху і знайти серед сміття свої ключі. І він практично досяг своєї мети.

Нагадаємо, зухвалий пасажир по-звірячому побив маршрутчика, шокуюче відео. Кричущий випадок стався у Запоріжжі.

Як повідомляв "Знай. ua", п'яний білорус повторив подвиг Вінні-Пуха. Чоловік госпіталізований з множинними травмами.

"Знай. ua" писав, что чергова "Зайцева" в Харкові скалічила шість людей. BMW влетів у маршрутку, яка стояла на зупинці.