В Запоріжжі невідомий чоловік напав на дівчину, хлюпнувши в обличчя кислотою. Постраждалу з серйозними опіками терміново госпіталізували.

Про це інформує місцеве видання "Заноза"

Інцидент стався, 1 жовтня, на вулиці професора Толока в Бородінському мікрорайоні міста близько 7:30 ранку біля одного з супермаркетів міста. До місця події оперативно прибули дві карети швидкої допомоги та екіпаж поліцейських.

За словами представника Нацполіції, невідомий зловмисник кілька разів вихлюпнув їдку рідину на 24-річну жінку, яку в результаті госпіталізували з опіками обличчя та тулуба.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Потерпіла перебуває під наглядом лікарів, медики оцінюють її стан як середньої тяжкості.

Правоохоронці за фактом нападу відкрили кримінальне провадження та займаються пошуком зловмисника.

Додамо, до українців вперше з лікарні звернулась активістка Катерина Гандзюк, яку влітку облили кислотою. Радник міського голови Херсона записала відеозвернення, у якому обурилась, що замовник нападу на неї досі невідомий.

У зверненні Катерина наголосила, що напад на неї — це лише один із сорока випадків нападу на інших активістів в Україні. І така шокуюча цифра - це лише за цей рік, а замовники досі не знайдені.

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід для п'ятого підозрюваного в нападі на чиновника міської ради Херсона Катерини Гандзюк. Це 2 місяці під вартою без права на заставу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві біля однієї зі шкіл сталась стрілянина, а на місця перехожі виявили закривавленого чоловіка. За попередніми даними, чоловік намагався звести рахунки з життям, вистріливши у себе.

Також Знай.ua писав про те, що у поліції розкрили хронологію подій трагічної недільної ночі, яка розпочалась з банального пограбування, а закінчилась перестрілкою та трупом.

Дивіться: Хто може бути замовником замаху на Катерину Гандзюк