В акваторії Балтійського моря стався жахливий інцидент. У машинному відділенні порома Regina Seaways пролунав потужний вибух і утворилася пожежа.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на заяву прес-секретаря Федерального агентства морського і річкового транспорту Олексія Кравченка.

"2 жовтня о 10:40 (за Києвом) на поромі Regina Seaways, що прямував з Клайпеди у Карлсхамн, відбулися пожежа і вибух в машинному відділенні. Джерело вибуху поки не знайдено. На борту знаходяться 335 людей, у тому числі 37 членів екіпажу. Всі вони знаходяться на поромі, але в безпечному місці, далеко від машинного відділення", — заявив Кравченко.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З'явилася інформація, що судно не на ходу, воно дрейфує і знаходиться близько до литовсько-російських берегів.

"На місце слідують кілька суден, військових кораблів, у тому числі російський прикордонний корабель і литовський буксир, крім того, литовський вертоліт. Пошуково-рятувальну операцію координує морський рятувально-координаційний центр Калінінград", — додав Кравченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в метрополітені Харкова місцеві жителі знайшли кинутий рюкзак і розповіли про знахідку правоохоронців. Таку інформацію повідомляють у прес-службі Національної поліції в Харківській області.

Співробітники правоохоронних органів провели перевірку рюкзака, залишеного в переході, біля входу на станцію. Всередині були знайдені дитячі речі. Ніяких вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

Варто нагадати, що діти у пошуках пригод натрапили на міну. Вижив тільки один. Хлопчик розповів жахливу історію, про те як проста прогулянка позбавила життя трьох його товаришів. Неможливо уявити, що відчуває виживша дитина. Як жити їй далі з таким вантажем, як прийняти, що життя вже ніколи не буде таким, як раніше.

Нагадаємо, на улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем.

Як повідомляв Знай.uа на полігоні під Херсоном військовий підірвав себе.

Знай.uа писав, вибух у Чернівцях: в мережі з'явилося відео з мертвими дітьми, 18+.