У Луганській області в окупованому путінськими бойовиками Антрациті стався потужний пожежа в одному з торгових центрів міста.

Місцева "влада" замовчує подробиці даного інциденту. Факт приховування пожежі вже нікого не дивує, але мова йде про людські життя, а не про гори бетону і пластику.

ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОЖАРУ ТЦ «МАЯК» г. АНТРАЦИТ. Мне сообщили, что на протяжении прошлой недели в на оккупированной...

Geplaatst door Павел Лисянский op Zondag 7 oktober 2018

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленню уповноваженого з прав людини у Донецькій та Луганській областях Павла Лисянського в Facebook.

Лисянський заявив, що пожежа в Антрациті сталася 6 жовтня.

"Тільки що повідомили, що на окупованій території Луганської області в м. Антрацит (це моє рідне місто), в центрі міста, згорів торговий центр "Маяк". Я зв'язався з місцевими лікарями. Жертв начебто немає, але я ще перевіряю інформацію", – повідомив Лисянський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу сколихнула жахлива новина про те, що в одному з регіонів Африки сталася масштабна ДТП. Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія - цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом.

В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральній провінції Конго Атоу Матубуана Нкулуки. Ще близько 100 отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Варто нагадати, що в ніч на 4 жовтня, у четвер, сталася велика пожежа в Центральному храмі монастиря святих Царствених страстотерпців в урочищі Ганіна Яма під Єкатеринбургом. На місці храму було спалено останки останнього російського імператора Миколи II і його сім'єю. Як повідомляють в управлінні МНС по Свердловській області, площа пожежі склала 70 квадратних метрів, на щастя, постраждалих немає. Для гасіння пожежі було задіяно шість десятків людей.

Вже встановили особу підозрюваного, після опитування свідків, а також огляду храму. Ним виявився 20-річний хлопець, який раніше був засуджений за крадіжку, чоловіка затримали, повідомляє місцевий портал.

Нагадаємо, велика пожежа забрала життя трьох людей.

Як повідомляв Знай.uа гарячі турбіни Siemens: в мережі сплив шокуючий план Путіна.

Знай.uа писав, під Москвою розбився військовий літак: перші подробиці.