У понеділок, 8 жовтня,потрапив в аварію син міського голови міста Лиман Донецької області. В результаті водій Петро Цімідан-молодший загинув на місці.

Про це інформує Politeka.

Цю інформацію місцевим ЗМІ підтвердили в приймальні Лиманської міської об’єднаної територіальної громади.

Спочатку про ДТП повідомив Слов’янський відділ поліції, проте ім'я жертви не називалось.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Згодом з'ясувалося, що за кермом ВАЗ перебував син чиновника.

Відзначається, що інцидент стався 7 жовтня, близько 20:00 на перехресті автодоріг сполученням "Лиман-Бахмут-Горлівка" і "Лиман-Добропілля".

За попередніми даними, 34-річний водій "ВАЗ 212140" не впорався з керуванням і з’їхав в кювет. Він отримав численні травми, у важкому стані його забрала карета швидкою, проте до лікарні не довезди, він помер дорогою.

Також у автівці перебувало двоє пасажирів 1989 і 1995 народження, який з травмами різного ступеня госпіталізували.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікації статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель).

Зірка популярних серіалів влаштував моторошну ДТП

П'яний, як чіп російський актор, зірка серіалу "Кухня" Дмитро Назаров збив нетверезого пішохода. Інцидент стався на Варшавському шосе, Назаров за кермом Audi наїхав на чоловіка, котрий нібито переходив дорогу у недозволеному місці. Пішохід отримав суттєві травми.

Нагадаємо, у Росії авто укрхнської співачки Ані Дорак потрапило у ДТП. В результаті є зигиблий, це водій легковика, який влетів у вантажівку з зображенням співачки. В мережу злили відео з місця пригоди.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві на бульварі Ромена Роллана сталася страшна ДТП. Водій на іномарці протаранив другого лековика, в якому їхали діти. В результаті є постраждалі.

Також Знай.ua писав про те, що в ніч на неділю, 7 жовтня, під Києвом сталася страшна ДТП: на мотоциклі розбився відомий український політолог Дмитро Косенко. Про це на своїй сторінці повідомляє його друг, політичний експерт Кирило Молчанов.

Дивіться: Авто Ані Дорак потрапилов сметельну ДТП у Росії