У Донецькій області сталася моторошна аварія на одній із шахт. Так, на шахті "Центральна" ДП "Торецьквугілля" 11 жовтня в очисному вибої раптово стався викид вугілля. В результаті загинув один робітник підприємства.

Про це стало відомо завдяки повідомленню уповноваженого з прав людини у Донецькій та Луганській областях Павла Лисянського в Facebook.

З'явилася інформація, що на ділянці 95, горизонт 1146 м, в очисному забої стався викид вугілля, в результаті якого загинув гірник очисного забою 1978 року народження.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Другий гірник очисного забою 1992 року народження, перебуває в лікарні, за попередньою інформацією гірник отримав травму тазу", - повідомив Лисянський і зазначив, що у загиблого шахтаря залишилися дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко і так званий "міністр доходів" Олександр Тимофєєв за час війни в Україні встигли поповнити кишені на 24 мільярди рублів.

Про це повідомляє Telegram-канал "Незыгарь", посилаючись на власні джерела у слідчій групі. Так, в повідомленні йдеться, що розслідуванням справи Захарченка та його спільників займаються "московські ревізори": це Контрольне управління, Міністерство фінансів та Міністерство економіки.

Варто нагадати, що в Одесі, де останнім часом почастішали жорсткі атаки на проукраїнських активістів, активно зростають сепаратистські настрої. У місті події нагадують ситуацію з Донецьком і Луганськом, до того, як туди прийшли путінські бойовики.

Про ці тривожні "ноти" говорять дані соцопитувань. Так, директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна заявила, що Одеса являє собою досить небезпечний регіон.

Нагадаємо, вогонь на ураження: української армії розв'язали руки на п'ятому році війни.

Як повідомляв Знай.uа навіть українські чинуші позаздрять: ватажки "ЛДНР" показали, як треба красти.

Знай.uа писав, соціологи дізналися, скільки українців готові захищати Донбас.