В столиці сталося ДТП. Відомо, що в районі станції метро Берестейська не змогли розминулися легковий автомобіль і трамвай

Про це повідомили в співтоваристві Київ Оперативний.
За попередньою інформацією, водії Audi і трамвая не змогли вибрати безпечну динаміку руху. Легкова машина спочатку поступалася громадського транспорту, а потім різко почала рух.

В результаті це закінчилося подією. Про жертви інформації немає. Сам же легковий автомобіль отримав пошкодження.
Найімовірніше, хтось з водіїв порушив правила руху по знаків пріоритету на дорозі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Офіційного комменатрия поліції немає. Подробиці будуть відомі пізніше.

Нагадаємо, раніше Київ паралізували пекельні пробки, машини не можуть проїхати годинами. Дорожники досі не прибрали вантажівку зі столичної кільцевої дороги. На бік фура лягла ще вчора після обіду. Вона перекрила половину автомагістралі.


Як повідомляв портал "Знай.uа" переслідує злий рок: кортеж віце-прем'єра потрапив в аварію.

По данным радиостанции, колонна из трех правительственных автомобилей двигалась в направлении города Освенцим. Первый автомобиль остановился перед пешеходным переходом, следующая за ним машина затормозить не успела, в результате чего и произошло столкновение. При этом водитель третьей машины в колонне смог избежать столкновения.


"Знай.uа" писав, евакуація і дитячі крики: автокран впав на дитсадок, сотня дітей в смертельній небезпеці.