У мережу потрапило дискусійне відео бійні, що сталася в одному з супермаркетів Росії

Известно, що неадекватно поводилися люди в Оренбурзі. Приводом для штовхання, словесних перепалок і навіть бійок стала розпродаж.


Повідомляється, що в одному з супермаркетів міста оголосили про розпродаж сушарок. Незважаючи на те, що цей товар можна віднести до дуже дорогим, річ виявилася цінною для росіян. Відвідувачі були готові вбити одне одного, тільки щоб купити товар за зниженою ціною. Ажіотаж за сушарки, найімовірніше, викликав настанням холодів. Як відзначають коментатори, всі зважилися швидко пересушити свої речі. Загалом, сотнею мешканців Оренбурга намічається велике прання.


Очевидно, цей товар досить швидко зникає з полиць супермаркету. Залишається загадкою, яке ж ціною порадували росіян. Зазначимо, що за словами російських ЗМІ та їх влади, в країні все добре, а люди живе краще за всіх. Виникає питання, чому ж зниження цін на такий товар, як сушарки, знесло голову учасникам бійні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Також коментатори відзначають, що це люди, які кричать, що всі повинні жити, як вони. Навряд чи хтось захоче жити в таких умовах. Це відео в черговий раз підтверджує те, що росіяни вже не витримують злиднів. Путінські обіцянки не відповідають дійсності, а звичайні громадяни просто втомилися від такого ставлення до них.


Відео інциденту не залишило байдужим коментаторів, які висміяли поведінку людей. "На халяву і оцет солодкий", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Трамп назвав свою перемогу на виборах "найгіршою подією" для Росії.


Як повідомляв портал "Знай.uа" бійня в американській школі: повна хронологія подій, фото і відео.


"Знай.uа" писав, Путін готовий до війни з Трампом, і це офіційно.