На півдні Москви просто у ліфті зарізали жінку. Припускають, що вбили росіянку з банальних причин – аби забрати кілька тисяч рублів та сумку із продуктами, покійна саме поверталася з магазину.

У мережу потрапили кадри з камери спостереження будинку. На них видно, як зловмисники посеред ночі зайшли в під'їзд одразу за жертвою, кілька разів вдарили її ножем у ліфті, забрали всі предмети будь-якої цінності і втекли.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Справжній страх охоплює, коли розумієш, що від такого неможливо застрахуватися", - йшлося в коментарі до ролику.

Вбивця, який завдав жінці численні ножові поранення в ліфті московської багатоповерхівки, ховається в одній з квартир будинку. Так припустила одна з мешканок будинку Софія Черкасова.

"Один став підніматися по сходах. Другий поїхав з нею в ліфті. Якраз він і вбив її. Зараз він десь в під'їзді, тому що ніхто не бачив і на камерах не зафіксовано, як він виходив", - розповіла жінка.

Дивіться: москвичку зарізали у ліфті

Нагадаємо, сина віце-президента "Лукойлу звинуватили у страшному злочині. Як повідомляв "Знай.ua", водій BMW на ходу врізався у залізницю під Запоріжжям Також "Знай.ua" писав, психічно нездоровий чоловік ледь не вбив вагітну серед білого дня.