У вівторок, 6 листопада, у Кременчуці психічно нездоровий чоловік скоїв напад на трьох кременчужанок.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Кременчуцького відділу поліції.

У повідомленні говориться, що неадекват напав на жінок на проспекті Свободи, в районі пожежної частини.

Відомо, що чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Від його рук постраждали три дівчини, одна з яких вагітна. Її довелося терміново госпіталізувати. Решта отримали травми у вигляді синців та саден. Після страшного інциденту дівчата звернулися в правоохоронні органи Кременчука.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У поліції повідомили, що нападника помістять до лікувального закладу. Слідчі дають юридичну оцінку діям чоловіка. Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині в Павлодарі набирає обертів скандал навколо жорстокого злочину: двоє студентів напідпитку, просто заради розваги побили трьох чоловіків.

Всі троє побитих - загинули, останній з потерпілих помер у лікарні в ніч на 30 жовтня. За інформацією місцевих ЗМІ, один з винуватців масового вбивства - син місцевої судді.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", найвідоміше в історії психічне захворювання, безперечно, шизофренія. Цікаво, що серед відомих особистостей відсоток хворих набагато вище – ті чи інші ознаки є у 9%. А серед усього населення планети страждає недугою лише 1%.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Одеської області депутата райради звинувачують у побитті 15-річного підлітка. Хлопець потрапив на лікарняне ліжко, справу розслідує поліція, сам народний обранець звинувачення відкидає. Про це передає ТСН.