У вівторок, 6 листопада, стало відомо про страшну аварію біля Енергодара Запорізької області. В результаті ДТП чотири пасажири отримали поранення і одна людина загинула. Про це повідомляє "Укрзалізниця".

Так, у понеділок, 5 листопада, автомобіль BMW перекинувся на залізничні колії. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), інцидент стався за 40 метрів від регульованого залізничного переїзду. Повідомляється, що рух поїздів на перегоні довелося закрити на три години.

"Як з'ясувалося, під час руху позашляховик BMW перекинувся поблизу залізничного переїзду, а пасажирів і водія викинуло назовні. В результаті ДТП загинула 1 людина, ще троє чоловіків і жінка травмовані", - розповіли в ДСНС Запорізької області.

По приїзду на місце аварії медики швидкої допомоги констатували смерть одного з пасажирів. Четверо постраждалих були доставлені машиною швидкої допомоги в найближчу лікарню. На даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють персональні дані загиблого і травмованих. Також за фактом аварії ведеться розслідування.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 5 листопада, у Київській області сталася страшна аварія. В селі Розкішна Ставищенського району водій автомобіля ВАЗ-2108 збив дитину.

10-річна дівчинка разом із мамою і 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переході на центральній вулиці села. Також відомо, що дитина отримала травму ноги.

Нагадаємо, що у Києві біля будівлі Центрального залізничного вокзалу утворилася величезна яма на дорозі. Але працівники дорожніх служб не поспішають відремонтувати місце обвалу, роблячи вигляд, що нічого не знають.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ніч з 5 на 6 листопада в місті Узин Київської області згорів приватний будинок. В результаті трагедії загинули діти і жінка.

Також портал Знай.uа писав, що на Харківщині водій автомобіля Lexus збив двох людей на пішохідному переході.