Маршрутник Львова у черговий раз шокував Україну. Цього раз водій маршрутного таксі №13 нібито не захотів безкоштовно везти неповнолітнього.

Скандал почався зі словесної перепалки з нецензурною лайкою, а закінчився рукоприкладством і спробою маршрутника виштовхнути учня з автобуса. Очевидці інциденту зняли всю вакханалію і виклали на Youtube.

Неповнолітній хлопець хотів скористатися пільгою на проїзд, але водій почав наполягати на тому, що право безкоштовного проїзду поширюється на школярів, але ніяк не на учнів училищ. Нечіткість формулювань у правилах проїзду обидві сторони намагалися звернути на свою користь.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пасажири заступилися за молоду людину, але водій наполягав на своєму. Крім того, він додав, що учень вже не вперше потрапляє на нього і намагається скористатися пільговим проїздом.

Нагадаємо, у Львові водій маршрутки №14 вигнав із салону чотирьох школярів, незважаючи на те, що одна з пасажирок погодилася оплатити проїзд. Про це "Гарячій лінії міста Львова" повідомила очевидець Оксана Опалинская.

За її словами, зайшовши в автобус, діти запитали у водія дозволу під'їхати одну зупинку. Однак водій, вилаявшись, почав виганяти школярів. Мовляв, ви не пенсіонери — можна і пішки пройтися.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у мережу злили подробиці чергового скандалу з пільговим проїздом, який цього разу відбувся у Житомирі між водієм маршрутки та ветераном АТО.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Харкові трамваї маршрутів No6 і No8 вирішили прокотитися "наввипередки", що закінчилося плачевно - зіткненням і травмами у двох пасажирів.