У Дніпрі виявили понівечене тіло чоловіка, якому невідомі зрізали шкіру з обличчя.

Про це повідомили в прес-службі управління поліції міста.

Відомо, що труп чоловіка виявив місцевий житель у покинутій будівлі по вулиці Старомостовій.

Крім того відомо, що відразу ж по приїзду оперативної групи було зафіксовано тіло чоловіка, який був наполовину роздягнутим.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"У поліцію надійшло повідомлення про виявлення трупа невідомого чоловіка, чоловічої статі, з оголеним торсом і тілесними ушкодженнями. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". В даний момент поліцейські встановлюють особу загиблого", – розповіла інспектор відділу моніторингу Дніпровського відділення поліції Юлія Токарчук.

Також відомо, що тіло відразу ж було направлено на судово-медичну експертизу для з'ясування причини смерті. Відзначається, що на вигляд загиблому було близько 35-40 років.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 14 листопада, у Києві на Оболоні знайшли автомобіль, в якому знаходився труп з характерними від вибуху травмами.

Так, відомо, що тіло потерпілого в салоні машини виявив звичайний перехожий, який після побаченого викликав на вулицю Богатирську поліцію.

Варто уточнити, що в салоні іномарки вибухотехніки виявили важіль від гранати і металеві уламки, які відправлять на експертизу для встановлення вибухового пристрою. На думку фахівців, в салоні могла вибухнути граната Ф-1.

Згідно з інформацією правоохоронців, загиблим виявився житель Сумської області 1979 року народження. Він проживав у Києві, займався сантехнічними роботами і, по словами рідних, був дуже замкнутою і самотньою людиною.

За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією - самогубство.

Також варто відзначити, що у вівторок, 13 листопада, в Києві на Дарницькому залізничному вокзалі виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено на другій платформі.

Відомо, що чоловікові було близько 70 років. Правоохоронці не виявили ознак насильницької смерті. Особу померлого вже вдалося встановити, при ньому були документи, що засвідчують особу.

Нагадаємо, у Києві машиніст тепловоза переїхав власного сина.

Як повідомляв "Знай.ua", вченим відкрилася страшна трьохсотлітня історія.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві відморозок напав на дитину в під'їзді, відібрав найцінніше.

У Києві виявили труп людини