В офіційнії резиденції глави французького прем'єр-міністра Едуара Філіпа в Парижі виявили труп гвардійця.

Цю інформацію повідомляє Le Figaro, посилаючись на прес-службу Філіпа.

Видання пише, що тіло, знайдене в Матиньонському палаці, належить 45-річному охоронцю. На даний момент основною версією інциденту поліція вважає самогубство.

Прем'єр-міністр не перебував на території резиденції ні в момент смерті, ні в момент виявлення тіла охоронця. Перебуваючи з робочим візитом у Новій Каледонії – заморській території Франції, де нещодавно пройшов референдум про незалежність – глава уряду висловив співчуття родині загиблого.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, на вулиці Харківське шосе було знайдено труп юнака з травмами живота, які, можливо, були отримані в результаті вибуху гранати. Крім того, відомо, що на місці події були виявлені залишки вибухового пристрою, що дає можливість припустити, що загиблий вчинив самогубство.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 6 листопада, стало відомо, що в українській столиці в районі Осокорків на 10-й лінії Ентузіастів виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено у водному каналі. Зі слів місцевих правоохоронців, місцевий житель прогулювався з собакою і побачив у воді людини.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що киянка гуляючи в парку на Петровській алеї, біля пам'ятника Ленонида Бикова, виявила страшну знахідку – гранітну плиту з видряпаними іменем і прізвищем. За попередніми даними, це саморобна могила для дитини, передає Еспресо.