В Одеській обласній клінічній лікарні померла жінка, яка раніше отримала травми, випавши з переповненої приміської маршрутки №84 ("Наті-Одеса").

Медики боролися за її життя, але врятувати 41-річну жительку Біляївського району так і не вдалося. Вона отримала серйозні травми, коли просто на ходу в салоні відкрилася задні двері.

Сталося це під час повороту – пасажирів було надто багато, жінка в лікарні впала в кому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Згодом співробітники Усатівської відділення поліції почали кримінальне провадження за фактом травмування жінки. Автобус зняли з маршруту і помістили на майданчик тимчасового утримання автотранспорту для проведення експертиз.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею КК " порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту.

Дивіться: жінка випала з маршрутки

Geplaatst door Vladimir Yaremchuk op Vrijdag 9 november 2018

Нагадаємо, в одній з приміських маршруток Львова померла 60-річна жінка. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на Борщагівці стався нещасний випадок через необережність пасажира. Також "Знай.ua" писав, під Одесою жінка випала з маршрутки.