Біля Одеси сталася страшна подія. Жінка випала з маршрутки. Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Інцидент стався в Біляївському районі. Під час повороту під натиском пасажирів відкрилася задні двері і 41-річна жінка випала з транспортного засобу.

В результаті жінка отримала серйозні травми, вона впала в кому і її терміново госпіталізували у важкому стані.

Співробітники Усатівської відділення поліції почали кримінальне провадження за фактом травмування жінки. Автобус зняли з маршруту і помістили на майданчик тимчасового утримання автотранспорту для проведення експертиз.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею КК " порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту.

Раніше повідомлялося, що Зірка комедійного "Дизель шоу" Євген Сморигін вперше після страшної аварії, в яку потрапили учасники проекту, записав відео.

Євген щиро подякував всіх тих, хто підтримував команду і допомагав впоратися з трагедією. При цьому очі Сморигина блищали від сліз. Свій ролик він опублікував в Instagram.

Нагадаємо, 20 жовтня сталося трагічне ДТП, в результаті якого загинула одна з найяскравіших актрис студії Марина Поплавська, а інші актори отримали серйозні травми і були госпіталізовані.

Нагадаємо, актор "Дизель шоу" вперше після аварії звернувся до шанувальників. Сморыгину прописаний постільний режим до кінця року.

Як повідомляв Знай. ua, компанія на Range Rover влаштувала мерзенне подання, копи знайшли багато цікавого. Молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті.

Знай. ua писав, що це відео розставило всі крапки над "і". Відео з'явилося у відповідь на перші версії про причини аварії.