В суботу, 17 листопада, з'явилася інформація про те, що помер відомий співак 90-х Євген Осін, у власній квартирі в Москві. Артистові було всього 54 роки. Про це повідомляє російський телеканал з посиланням на його концертного директора Олександра Сидоренко.

Причина смерті співака поки не називається.

Відомо, що у Євгенія були серйозні проблеми зі здоров'ям. У минулому році він проходив курс з позбавлення від алкогольної залежності в одній з клінік Таїланду.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дана Борисова прокоментувала смерть Євгенія Осіна:

"Настільки це все сумно і настільки... Просто жах. Кричали, до всіх зверталися... Всі хотіли йому допомогти, готові були допомогти з цією залежністю... Але це був такий чоловік. Ну нічого він не хотів міняти – його все влаштовувало"

Євген Осін – російський співак і автор пісень. Слухачі полюбили артиста за композиції "Плаче дівчина в автоматі", "Восьме березня", "Таня плюс Володя" та інші.

Євген Вікторович Осін, автор знаменитих пісень 90-х, народився в Москві в жовтні 1964 року.

Для Євгена Осіна ясно було одне: музика - це те, чому він хоче присвятити життя. В молодості Женя поміняв безліч музичних груп. У 22 роки він створює перший проект "Нічний ковпак", який пізніше був перейменований в "Кекс". Євген став вокалістом і гітаристом в своїй групі.

Після розпаду музикант переходить в колектив "Микола Коперник", де освоює перкусію, а потім в "Альянс", у якому сідає за барабанну установку. Через два роки молодого напористого музиканта зауважує Стас Намін і запрошує хлопця у свій центр для роботи з колективом "Дід Мороз".

Скільки років пропрацював би так Осін, невідомо, але у творчій біографії Євгена відбулася подія, яку можна назвати щасливою обставиною. В популярну на той момент групу "Браво" терміново шукали вокаліста.

Майже всі пісні, виконані Євгенієм Осіним, одразу стали хітами. А після кліпу "Плаче дівчина в автоматі" співак прокинувся знаменитим на всю країну.

У липні 2017 року Євген Осін повідомив пресі, що у нього через проблеми з хребтом відмовили ноги. Артист додав, що грошей на лікування у нього немає. Тоді до виконавця на допомогу прийшла співачка Наталія Штурм. Жінка запропонувала Євгену викликати лікаря, щоб той поставив діагноз.

Ще знаменитість закликала не давати грошей артисту, тому що той спустить кошти на алкоголь. В результаті Євген Осін відмовився від обстеження і посварився з Наталією. Штурм заявила, що більше не бажає втручатися у справи музиканта.

У березні 2018 року артиста госпіталізували в Москві. Причиною стала найсильніша інтоксикація. Тоді лікарі провели ряд процедур по виведенню токсинів з організму Євгена.

Трохи пізніше музикант брав участь в зйомках телепрограми, присвяченій екстриму, і зламав руку. Артиста госпіталізували і зробили операцію.

25 червня продюсер групи "Ласкавый май" Андрій Разін написав на сторінці в "Інстаграмі", що якщо Євген не вживе заходів для відновлення здоров'я, то дні артиста злічені. Андрій поділився, що у Осика після операції почала гнити рука, артист не припиняє пити, у нього відмовляють ноги і нирки. Лікарі навіть турбувалися, що співакові доведеться ампутувати руку.

Нагадаємо, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкина.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 10 листопада, стало відомо про смерть відомої української актриси Юлії Волчкової.

Також "Знай.uа" писав, американський джазовий трубач Рой Харгроув помер на 50-му році життя.