На залізничному вокзалі "Бровари" стався вельми сумний інцидент. Підліток 14 років заліз на вагони, які стояли на маневровому шляху, і невідомим чином отримав сильний електричний удар. Медики констатували тяжкий стан. Відомо, що хлопець отримав 50% термічних опіків II-III ступенів тіла.

Повідомлення про нещасний випадок надійшло від працівника залізничного вокзалу "Бровари" до чергової частини Броварського відділу поліції приблизно о 18 годині 40 хвилин. Про це пише портал "Політека".

На місце прибули слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції і медики. Потерпілого госпіталізували, зараз він знаходиться в украй важкому стані в лікарні. В даний момент за життя хлопця борються медики.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Швидка допомога в Україні
Швидка допомога в Україні

За інформацією оперативників, напередодні сказавши батькам, що йде на заняття з репетитором, хлопець прийшов зі своїми двома товаришами до залізничної станції "Бровари".

Хлопці гуляли на станції, згодрм, сам постраждалий вирішив вилізти на товарні вагони, де і отримав ураження електрострумом. Відразу ж після того, як хлопець злетів від удару з вагона і спалахнув, на допомогу підбігли його товариші, вони намагалися погасити полум'я.

Тепер на батьків потерпілого чекає не тільки тривалий процес в лікарні — з надією на те, що їх син таки зможе вижити, але і адміністративна відповідальність за невиконання своїх обов'язків по вихованню дитини.

Варто нагадати, що в Техасі людина яка випадково проходила повз, змогла врятувати дитину, яку мати викинула з вікна через те, що сталася пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі підпалили будинок соратника колишнього командира роти "Східний корпус" Олега Ширяєва, Ігоря Пушкарьова. Зловмисники серед ночі закидали будівлю запальною сумішшю. Про це повідомляє Telegram-канал ZhaydnyyPetya. Як написав сам Пушкарьов, він знає тих, хто підпалював – це його колишні учні. Каже, що йому неодноразово погрожували.

Нагадаємо, кара Господня зійшла на Київ, горить відомий храм, місто в паніці.

Як повідомляв Знай.uа відомий блогер згорів живцем разом з коханою, вирватися з полум'яного пекла було неможливо.

Знай.uа писав, найруйнівні пожежі в історії людства, стираючі на своєму шляху цілі міста.