На харківському кордоні невідомі намагалися перевести півтони сиру в Росію. Зловмисники намагалися втекти, покинувши увесь товар.

Про це йдеться на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

“Біля автомобіля та у вантажівці прикордонники виявили близько півтонни твердого сиру. Вантаж доставлено у відділ прикордонної служби, планується його передача до ДФС. Також тривають заходи щодо виявлення та затримання осіб, причетних до даного правопорушення”, - повідомили прикордонники.

Інформацію про це прикордонникам повідомили оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби. Після отримання інформації про незаконну оборудку на затримання виїхав спільний з прикордонниками наряд у складі військовослужбовців групи силової підтримки, оперативних підрозділів та відділу «Тополі» Харківського загону.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вони виявили біля кордону з Росією вантажівку, з якої невідомі чоловіки почали розвантажувати сир. Контрабандисти намагалися перемістити товар на територію РФ.

Після того, як чоловіки помітили військовослужбовці, вони намагалися втекти на територію країни-агресора. Однак їх вдалося впіймати. Нині тривають також заходи щодо виявлення та затримання осіб, які причетні до даного правопорушення.

Варто нагадати, що 47-річний українець віз до Угорщини понад 1000 пачок сигарет. Але на шляху контрабандиста стали прикордонники відділу "Горонглаб".

Раніше “Знай.ua” писав, що військові повністю заблокували Донбас, в'їзд і виїзд заборонений, але є одна деталь.

Знай.ua” писав, що раніше повідомлялося, що спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, що протягом одного дня, в Україну не пустили сто росіян. У той же час, за його словами, протягом дня Росія не пустила на свою територію 40 українців. Він також зазначив, що Україна відмовила у в'їзді росіянам з різних причин.