Невідомі захопили Одеський національний медичний університет. Вони звільняють працівників та знищують всю документацію.

Про це йдеться у дописі Міністерства охорони здоров'я в соціальній мережі Facebook.

"МОЗ України стало відомо про захоплення Одеського національного медичного університету (ОНМедУ). 10 грудня близько 8:00 невідомі особи силою захопили будівлю закладу та не пускають працівників на робочі місця", - йдеться у повідомленні.

Приміщення університету охороняють прихильники екс-ректора Валерія Запорожана. Нині потрапити всередину закладу неможливо, розповів виконувач обов'язки ректора Констянтин Аймедов. Журналістів та чиновників також не пускають всередину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вони захопили сейфи, документи та оригінальну печатку. Мене не пропустили на робоче місце, сказали звертатися до суду", – сказав призначений МОЗ виконувач обов’язків ректора Костянтин Аймедов.

МОЗ закликало працівників університету не виконувати незаконні вимоги та наказаки зловмисників. Також МОЗ України пов’язує ці події з тим, що саме сьогодні комісія Міністерства юстиції розглядає скаргу МОЗ України з приводу незаконної реєстрації Юрія Сухіна керівником ОНМедУ.

Валерій Запорожан був звільнений з посади ректора Одеського національного медичного університету в липні 2018 року. Виконувачем обов’язків ректору МОЗ призначило Костянтина Аймедова. Зі свого боку прихильники Запорожана в університеті 31 серпня проголосували за призначення виконувачем обов’язків Юрія Сухіна.

Нагадаємо, з 2019 року в україні запустять систему електронних лікарняних.

Раніше портал Знай.ua писав, що українцям збільшать виплати по лікарняних. Скільки отримаємо з Нового року?

Також Знай.uа" повідомляв, озброєний старшокласник захопив школу, копи ведуть переговори: всі подробиці.