В одній з московських шкіл чергове пекло. Школяр приніс до навчального закладу холодну зброю. Він погрожує себе порізати.

Інцидент стався у школі району Жулебіно. Про це пишуть російські Telegram-канали.

Всіх зі школи евакуювали. Поліція веде переговори зі старшокласником.

Інших подроюиць невідомо, наразі ситуацію з'ясовують правоохоронці.

Відомо, що школяр зараз забарикадувався в одному з шкільних приміщень і читає книгу.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

В школу приїхала його мати, але хлопець не пустив її і пригрозив накласти на себе руки.

В одному з корпусів школи, де знаходиться підліток з ножем, тривають уроки. Учні з 5 по 11 класи навчаються за розкладом, там евакуювали тільки початкову школу. Коридор до корпусу, де замкнувся Даня - перекритий.

Доповнено:

Учні розповіли, що знають про Данила, який погрожував сьогодні себе вбити. "Не спілкувався ні з ким, завжди був один", - кажуть однокласники підлітка.

Підлітка вже затримали та передали поліції. Ніж у нього вилучили. Ніхто в результаті ніциденту не постраждав. На місця також були присутні батьки учня.

Останнім часом у російських школах почастішали випадки нападу школярів зі зброєю на вчителів чи учнів.

Так, навесні 2018 року учень школи в Забайкаллі накинувся з ножем на директора школи. Хлопець прийшв просто до директора додому та завдав йому кілька ножових поранень.

Нагадаємо, всі чудово пам'ятають випадки, коли адміністрації або служби охорони важливих муніципальних об'єктів отримували повідомлення про замінування. Але часто це звичайні пустощі хуліганів.

Так, в штаті Північна Кароліна нічого з перерахованого вище не сталося. У підсумку, озброєні до зубів копи помилково почали штурм школи.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе

Також Знай.ua писав про те, що 46-річному Роберту Бауерсу, який у суботу, 27 жовтня, відкрив вогонь по віруючим людям в синагозі міста Піттсбург, пред'явлено обвинувачення за 29 пунктами, 11 з яких - за використання вогнепальної зброї для вчинення вбивства і злочинів на ґрунті нетерпимості.