Всі чудово пам'ятають випадки, коли адміністрації або служби охорони важливих муніципальних об'єктів отримували повідомлення про замінування. Але часто це звичайні пустощі хуліганів.

Так, в штаті Північна Кароліна нічого з перерахованого вище не сталося. У підсумку, озброєні до зубів копи помилково почали штурм школи.

Копи провели обшук у будівлі школи та перервали уроки. Однак ніяких терористів або вибухонебезпечних матеріалів не знайшли. Місцеві чиновники визнали, що сталася помилка. Про цей курйоз стало відомо завдяки повідомленню видання Independent.

поліція США
поліція США

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як виявилося, шум, на який приїхала поліція, йшов від несправного нагрівача.

"В школі є обладнання, яке в останні дні не працює і створює шум. Це звучить як стрільба і триває вже кілька днів", - розповіли в школі.

Варто нагадати, що у Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бінклі. Ще чотири людини поранено, з яких троє перебувають у лікарні в критичному стані. Вбивцю звуть Скотт Пол Бейерл.

У США психопат відкрив стрілянину в торговому центрі. Були опубліковані фото з місця подій, від яких кров холоне в жилах. 2 листопада в місті Таллахассі в американському штаті Флорида чоловік з психічними відхиленнями відкрив стрілянину в студії йоги в місцевому торговому центрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 46-річному Роберту Бауерсу, який у суботу, 27 жовтня, відкрив вогонь по віруючим людям в синагозі міста Піттсбург, пред'явлено обвинувачення за 29 пунктами, 11 з яких - за використання вогнепальної зброї для вчинення вбивства і злочинів на ґрунті нетерпимості. Про це повідомляє CBS News. За інформацією видання, генеральний прокурор США Джеф Сешнс заявив, що для стрільця вимагатимуть смертну кару.

Нагадаємо, кривава бійня в синагозі: поліція дізналася імена всіх.

Як повідомляв Знай.uа Трамп розкрив подробиці побачення з Путіним.

Знай.uа писав, Трамп мріє повернути смертну кару.