У Подільському районі Києва автівка влетіла у бетонний відбійник. Внасоідок аварії водій загинув.

Про це повідомляє Інформатор.

Смертельна ДТП сталася на вулиці Новоконстянтинівській. Позашляховик марки Volvo XC 90 врізався у відбійник при в'їзді на міст. За кермом був 45-річний чоловік. Він помер, не приходячи до тями.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Аварія трапилася в ніч з 13 на 14 грудня близько 4 години. Volvo рухався в сторону проспекту Степана Бандери і при в'їзді на міст, з невідомих причин, влетів у відбійник. Ймовірно, водій не був пристібнутий паском безпеки. Про це свідчать пошкодження лобового скла.

На місце аварії прибула карета швидкої допомоги. Лікарі намагалися реанімувати чоловіка, але марно.

Причина аварії невідома, оскільки на місці не було свідків. Серед можливих версій: мокра дорога або ж водій заснув за кермом. Точні обставини ДТП встановлюватиме слідчо-оперативна група.

Варто зазначити, що нещодавно під Києвом на Гостомельській трасі сталася страшна аварія. Так, маршрутка врізалася в причіп вантажівки. В результаті інциденту постраждали пасажири, на місці працює поліція і бригади "швидких". Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Нагадаємо, що нещодавно країну шокувала жахлива ДТП на Гостомельській трасі під Києвом.Так, в мережі опублікували відео, де зображено перші хвилини після зіткнення вантажівки і пасажирської маршрутки. Відомо, що відео зняв один з пасажирів автобуса.

Як повідомляв "Знай.uа" купа металу і довжелезні затори: моторошна ДТП сколихнула столицю.

"Знай.uа" писав, жахлива ДТП під Києвом: "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі пробка.