У суботу, 15 грудня, в окупованій Макіївці підліток розбився, стрибнувши з покинутої 14-типоверхової недобудови.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що недобудова розташована на околиці Макіївки та дуже небезпечна. Проте 15-річний хлопець зістрибнув із його даху з чимось схожим на парашут, проте той не розкрився.

Більше того очевидці відзначають, що на землі мав би розташовуватись страхувальний батут, проте й він не спрацював.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того за інформацією ЗМІ хлопець був не місцевий, а приїхав із Харцизька, спеціально для того щоб зробити екстремальний стрибок.

У свою чергу жителі міста зазначають, що неодноразово просили закрити вхід до закинутої будівлі, або ж обрушити сходи на перший поверх.

Від початку року загиблий підліток став третьою дитиною, які загинули через падіння з висоти.

Разом з тим варто відзначити, що у Кременчуці тільки й розмов, що про чудесне спасіння підлітка, що "народився в сорочці". Він уцілів, впавши в кар'єр з 150-метрової висоти.

Повідомляється, що хлопчик гуляв з друзями неподалік, потім по дурості вирішив перелізти через паркан, але не втримав рівноваги і зірвався вниз.

Якимось чудесним чином дитині вдалося зачепитися за виступ. Друзі побігли за допомогою. Для порятунку підлітка була розгорнута спецоперація.

До кар'єру викликали всі сили - надзвичайників, працівників підприємства і навіть спецпідрозділ СБУ "Альфа". Спільними зусиллями хлопця витягли з прірви.

Дитину доставили в лікарню з важкою травмою голови. Його стан - середньої тяжкості.

"Хлопець пролетів понад 50 метрів, в одній точці він зупинився, він живий, до нього спустилися наш представник ДСНС і один з охоронців, вони змогли якимось чином до нього дістатися, вони надали йому першу медичну та психологічну допомогу", - розповідає провідний інспектор ДСНС в Полтавській області Марина Мартиненко.

Нагадаємо, вчителі покинули травмовану дитину, матері про біду – ні слова.

Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники дістали загиблих, сотні понівечених тіл, людей не впізнати.

Також "Знай.ua" писав, що несправні гірки влаштували справжнє пекло десяткам дітей, швидкі ледве встигали.

У Кременчуці 14-річний підліток вижив після падіння у кар'єр