У Індонезії знову відбуваються масштабні природні катаклізми, які не дають місцевим жителям спокою.

Так, на Індонезію обрушилися цунамі та потужний землетрус. Відомо, що близько 50 людей загинули та понад 350 отримали важкі поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню представника Агентства з управління стихійними лихами країни.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами чиновника, кількість жертв може зрости. Стихія зруйнувала тисячі будинків в Індонезії. У більшості міст відключено електрику і зруйновані мости.

А в одному з регіонів землетрус зруйнував лікарню, лікарі були змушені лікувати пацієнтів на вулиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так, там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний потяг. Поїзд перевозив соєву олію.

Чиновники запевняють, що у річку не просочилися небезпечні речовини. 20 вагонів з піском і соєвим маслом опинилися у воді, а частина вантажу потрапила в річку.

На даний момент встановлюються всі обставини події. Відомо, що нещодавно цей регіон США страждав від повені і сильних дощів, які, можливо, і стали причиною інциденту.

Варто нагадати, що в Баку відбулося виверження другого в світі за величиною грязьового вулкана Отман-Боздаг. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, виверження почалося о 8:53 ранку в неділю, 23 вересня.

Приблизно через годину там зафіксували друге виверження. Про це йдеться в повідомленні міністерства екології та природних ресурсів Азербайджану.

У відомстві зазначили, що висота полум'я досягає 200-300 метрів. Також в районі природного катаклізму спостерігаються тріщини грунту глибиною до 40 м. Директор Державного природного заповідника групи грязьових вулканів Джейхун Пашаєва розповів, що на вулкані Отман-Боздаг сталася ерозія грунту.

Нагадаємо, Європа не вистоїть: всіх змиє гігантською хвилею.

Як повідомляв Знай.uа у Туреччині знайшли другу Атлантиду.

Знай.uа писав, виверження вулкана збирає натовпи туристів.