У Великобританії стався інцидент з надувною гіркою, в результаті якого постраждали вісім дітей, повідомляє BBC News.

Як пише видання, під час запуску феєрверку гірка несподівано здулася, через падіння діти отримали травми, при цьому травми шести з них оцінюються як "потенційно серйозні". Всього ж в травмпункти були доставлені вісім дітей.

Парк був евакуйований близько 20:00 в суботу 4 листопада (00:00 неділі за Києвом), а піротехнічне шоу було скасовано.

Раніше ми писали, що біля Арки дружби народів був демонтований тролей, на якому було зафіксовано травмування одного з відвідувачів - чоловік під час катання впав із чималенької висоти. Як виявилося, атракціон працював без дозвільних документів, а відповідно, без дотримання належних норм безпеки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язковими документами, які повинен мати власник атракціонів, є сертифікат про його безпечну експлуатацію і паспорт якості виробника обладнання. Саме в паспорті відвідувач може ознайомитися з загальною інформацією про рік випуску і дату останнього технічного огляду.

На кожному атракціоні має бути окремий вогнегасник і пояснення правил безпеки: посадки, поведінки на атракціоні, попередження про те, що заборонено робити під час катання.

Особливо обережними відвідувачі повинні бути при опануванні висот в мотузяних парках. Гарантії, що мотузки і висотні перешкоди, закріплені на деревах, щоденно перевіряються на міцність перед початком роботи, немає. Тому ні в якому разі не варто нехтувати закріпленням страховки, яка убезпечить в разі несподіваного зриву.

Також ми писали, що співробітники Роскосмосу оприлюднили в мережі запис з камери, прикріпленої до маршової ступені ракети "Союз-ФГ". Пристрій дивився вниз, тому момент нештатного відділення бічного прискорювача видно дуже чітко.

Нагадаємо, раніше неймовірний інцидент з грабіжниками і київськими копами потрапив на камеру

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі рештки пенсіонерки третій день лежать на трамвайних рейках: фото 18+

Також Знай.uа" писав, з'явилося перше фото лідера "Дизель Шоу" після фатальної аварії.