На шляху до Києва нещодавно в аварію потрапила родина депутатки Ірини Сисоєнко. У машині вона знаходилася з її сином.

Про це заступник голови у Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, народний депутат особисто повідомила на сторінці у Facebook.

"Іноді біда не приходить одна... Сьогодні поховала бабусю, поверталась на Київ, в машині з сином. Зі зустрічної смуги в нашу автівку влетіло авто, що призвело до лобового зіткнення ... спрацювали всі подушки безпеки, серйозних травм не одержала, але ступінь тілесних пошкоджень визначать пізніше", - зазначила Сисоєнко, додавши знімок машини після аварії.

Як зазначила депутатка, водій, котрий протаранив їх авто, ймовірно був у стані алкогольного сп‘яніння – це стало очевидним навіть без тесту на драгері, тому що чоловік навіть два слова нормально зв'язати не міг:

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"Дякую Богу, що всі живі, за водіння авто в нетверезому стані, потрібно не штрафи збільшувати, а позбавляти водійських прав", - впевнена Сисоєнко.

Дивіться: аварійні мости в Україні

Нагадаємо, у Києві в районі Виставкового центру згорів автомобіль "Газель", рятувальники виявили в ньому тілом чоловіка. Як повідомляв "Знай.ua", у Львіські області сталася аварія, рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль. Також "Знай.ua" писав, недалеко від Цюріха пасажирський автобус, який їхав з Генуї в Дюссельдорф, потрапив в жорстку аварію, в результаті ДТП постраждали близько десятка туристів з Росії.