У неділю,16 грудня, на Львівщині трагічна ДТП забрала життя трьох військовослужбовців Національної академії сухопутних військ України імені Сагайдачного.

ДТП
ДТП

Про це стало відомо із повідомлення на сторінці Національної академії у Facebook.

ДТП сталася поблизу селища Івано-Франкове Яворівського району Львівської області.

Загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ Назарій Пастерук, Віктор Транки і Костянтин Прядеін.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Подробиці аварії поки що невідомі.

Нагадаємо, в суботу, 15 грудня, на Одеській трасі біля населеного пункту Чабани сталася масштабна ДТП. Фура DAF протаранив шість машин. Аварія сталася близько 18:20. Про це повідомив Інформатор.

В результаті зіткнення отримали пошкодження наступні автомобілі: Opel Vectra, Renault Sandero, Volkswagen каравела, Volkswagen Tuareg, автобус "Богдан" і Mercedes ML350. Всі автомобілі рухалися зі сторони Києва.

Як розповів водій Opel, всі машини стояли на світлофорі і чекали на зелене світло, щоб повернути ліворуч у Чабани. В якийсь момент він побачив у дзеркалі, що фура DAF з крайньої смуги їде по діагоналі. І через кілька секунд стався удар. Вантажівка по дотичній зачепила Vectra, після чого врізалася у відбійник і почала зносити машини на своєму шляху.

Водій маршрутки зазначив, що їхав без пасажирів. Після удару автобус розвернуло на 90 градусів, а в момент зіткнення він зачепив ще і Mercedes.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Львіській області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль.

Про це повідомили очевидці у спільноті "Варта 1" у соціальній мережі Facebook.

"ДТП в смт. Івано-Франкове 03:20. Рейсовий автобус Ecolines протаранив легковий автомобіль AI 5616 BK. 4 загиблих, пасажири автобуса не постраждали", - йдеться в дописі.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві в районі Виставкового центру згорів автомобіль "Газель", рятувальники виявили в ньому тіло чоловіка.