На Київщині схопили чергового збоченця. Чоловік спробував "познайомитися" із 9-річною дівчинкою і втілити свої бридкі задуми у реальність.

На каналі "Kyiv Live" у Telegram оприлюднили ролик, де видно, що зловмисник таки отримав по заслугам: йому віддячили порцією газу з балочника:

"Поки корчився в конвульсіях, приїхала поліція. Таких любителів дітей одразу треба каструвати, без попередження. Під Києвом розправилася з биком Тетяна Данишевська", - йдеться в коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дивіться: Під Києвом затримали збоченця, який полював на дітей

Як карають за такі злочини в Україні?

Визначити 16 -річний вік Україні рекомендував комітет ООН з прав дитини. Тепер мінімальний вік статевого повноліття становить 16 років. Це прибирає необхідність обов'язково проводити судово-медичну експертизу для визначення статевої зрілості потерпілої дитини, що істотно полегшує кваліфікацію і процес доказування злочину. Раніше теж була передбачена кримінальна відповідальність за статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості, проте конкретний вік не вказувався, а цей аспект вирішувався на підставі судмедекспертизи.

Згідно зі змінами в ст. 155 КК, добровільні статеві стосунки повнолітнього з дитиною, яка не досягла 16 років, караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.Якщо подібні дії вчинили близькі родичі, члени сім'ї, ті, хто виховує або піклується, їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.Така ж міра відповідальності загрожує і в разі, якщо дії по відношенню до потерпілого призвели до безпліддя або інших тяжких наслідків.

Також закон передбачає кримінальну відповідальність за створення або утримання місць розпусти і звідництво (доповнена ст. 302 КК) із залученням малолітнього. За це загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Ромена Ролана 7а виявили труп. Чоловік прийшов до своєї колишньої, щоб забрати речі, але покінчив із собою, вистрибнувши з 15 поверху. Як повідомляв "Знай.ua", київська п’ятикласниця потрапила до лап маніяка. Також "Знай.ua" писав, збоченець перетворив життя немічної бабусі на кошмар.