В одній із популярних торгових мереж супермаркетів знайшли мертвого чоловіка.

Інцидент стався ще у четвер, 20 грудня в місті Черкаси у районі Митниці.

Про це повідомляє місцеве видання "Про" з посиланням на прес-секретаря Управління патрульної поліції Черкаської області Зою Вовк.

Кадри з місця подій. 18+

"Патрульні, які прибули на місце події, в кабінці туалету виявили чоловіка, 1983 року народження, без ознак життя. Також, в кабінці було виявлено закривавлений шприц та інші речі чоловіки", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

фото з місця інциденту в Чернігові

Після того, як на місце за викликом прибули правоохоронці, вони самостійно намагалися реанімувати чоловік. Поліцейські зробили чоловікові непрямий масаж серця. Проте їх зусилля були марними. А згодом на місце прибула карета швидкої допомоги. Медики також не змогли повернути чоловіка до життя.

швидка допомога

Звіряче вбивство в супермаркеті. Всьому виною...черга

У Росії в підмосковній Івантєєвці (РФ) покупець магазину насмерть забив іншого відвідувача, який, на його думку, затримував чергу.

Ніхто з очевидців навіть не спробував зупинити злочинця. Той підняв з підлоги купюру номіналом в тисячу рублів, яку впустила жертва, і зник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному зі спальних районів Києва сталася стрілянина, яка ледь не коштувала життя людині. Стрілянина сталася ввечері 19 грудня. В цей час приватний підприємець вийшов з офісу і сів у свій автомобіль Toyota Sequoia. Зловмисник підійшов до автомобіля і вистрілив в обличчя бізнесменові, після чого зник у невідомому напрямку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" із української в'язниці втекли засуджені. Українців попереджають про небезпечних злочинців та за першої ж підозри повідомляти правоохоронців. На території Херсонської області введено оперативний план "Сирена", поліція шукає зловмисника.

"Знай.uа" писав, що у столиці труп під багатоповерхівкою налякав жителів. А ще більше вразила історія. Як виявилося, киянин прийшов до колишньої дружини за речами, а вийшов через...балкон з 15 поверху.

Дивіться: Бійка в супермаркеті Житомира