У Росії в підмосковній Івантєєвці (РФ) покупець магазину насмерть забив іншого відвідувача, який, на його думку, затримував чергу.

Про це повідомляє Рoliteka.

Загинув 47-річний місцевий житель Павло. Здійснюючи покупки, він розмовляв з продавцем, після чого піддався нападу. Від несподіванки Павло впав, а зловмисник добив його ногами.

Ніхто з очевидців навіть не спробував зупинити злочинця. Той підняв з підлоги купюру номіналом в тисячу рублів, яку впустила жертва, і зник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бригаді швидкої допомоги залишалося лише констатувати смерть.

Поліцейським вдалося затримати злочинця. Затриманим виявився 42-річний місцевий житель, який працював слюсарем на заводі. На допиті він сказав, що у нього був перший день відпустки, і він поспішав почати відпочивати. На його думку, вбитий затримував чергу. Тоді затриманий не витримав і накинувся на нього.

«Що тепер робити, не знаю! Вбили годувальника сім'ї! Зараз перебуваю в шоковому стані. А головне, не зрозумію, за що позбавили життя батька та улюбленого чоловіка», – сказала дружина вбитого.

Наголошується, що за результатами експертизи справа може бути перекваліфікована з розбою на вбивство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному зі спальних районів Києва сталася стрілянина, яка ледь не коштувала життя людині. Стрілянина сталася ввечері 19 грудня. В цей час приватний підприємець вийшов з офісу і сів у свій автомобіль Toyota Sequoia. Зловмисник підійшов до автомобіля і вистрілив в обличчя бізнесменові, після чого зник у невідомому напрямку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" стало відомо про таку зухвалу втечу з "Північної виправної колонії", що в Херсоні. Небезпечного злочинця. на території Херсонської області введено оперативний план "Сирена", поліція шукає беглеца.
"Знай.uа" писав, що працівникам пологового будинку, які вбили новонароджену дівчинку в одній з лікарень Калузькій області Росії, винесли вирок. Акушерка-гінеколог 61-річна Шалабі Халілова винесла тільце в сусідню кімнату і поклала на холодний стіл. Матері вона збрехала, що дитина мертва.