У Києві помер чоловік просто у під'їзді будинку. Причиною смерті було передозування наркотиками.

Мешканці виявили померлого на сходовій клітці між шостим та сьомим поверхов, пише Інформатор.

Відомо, що чоловік зайшов у під'зд будинку за адресою вул. Раїси Окіпної близько 22:00. Через годину, місцеві жителі виявили лежачого чоловіка присмерті. Вони викликали поліцію. Через кілька хвилин вона прибула на місце, але у потерпілого вже були відсутні ознаки життя.

Медики, які прибули на місце інциденту, лише констатували смерть. У чоловіка виявли документи що засвідчують особу і мобільний телефон, а поруч з ним лежали кілька шприців. На місці поліцейські з'ясували, що чоловік був наркозалежним і перебував на обліку в наркодиспансері.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До недавнього часу він проживав в сусідньому будинку, але був виписаний з квартири за деякий час до смерті. Також було встановлено, що померлий чоловік 1981 року народження. Попередньо, причиною смерті стало передозування наркотиків. Чому він зайшов саме в цей будинок і подробиці того, що сталося встановить слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що в Києві поліцейські побили жінок на одній зі станцій метрополітену. За фактом інцеденту розпочнеться службове розлідування. Про інцидент побиття жінок у метро столиці розповіла на своїй сторінці в соціальный мережі Facebook адвокат Світлана Оснач. Вона опублікувала допис про те, що в День міліції її клієнтку разом з родичками незаконно затримали на станції метро. За словами Світлани Оснач, жінок завели в кімнату і роздягли, після чого п'яний правоохоронець жорсткого побив дівчат кийком.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Також "Знай.uа" писав, що китайська компанія підтвердила будівництво четвертої гілки метро, яка з'єднає Троєщину з іншими районами столиці.