У понеділок, 24 грудня, стало відомо про масштабну комунальну аварію в Харкові.

Про це повідомив громадський активіст Антон Сосницький, передає Depo.Харків.

У повідомленні йдеться, що внаслідок пориву мережі без опалення та гарячої води частково залишилися Немишлянський і Московський райони Харкова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На відео, яке опублікували у мережі, видно, що комунальники розрили місце, в якому стався порив, та проводять відкачку теплоносія. Розриття довелося зробити на проїжджій частині вулиці в арйоні перехрестя Салтівського шосе та вулиці Балканської (навпроти хлібзаводу №8).

Очередной прорыв магистрали ХТС. Московский и Немышлянский районы Харькова без тепла и горячей воды.

Geplaatst door Антон Сосницький op Maandag 24 december 2018

На місці проведення робіт був присутній заступник Харківського міського голови Геннадія Кернеса Андрій Руденко. Він заявив, що незабаром у оселі харків'ян буде відновлено теплопостачання.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

"Відбувся дефект, зараз ми його виявимо, усунемо і пустимо (теплоносій – ред.) у будинки. Зараз триває перепідключення. Через дві години у людей буде тепло", - сказав Руденко, не уточнивши, на якій саме магістралі відбувся порив.

Нагадаємо, доки багато киян сидять без тепла та води через аварії на теплотрасах, комунальники, очевидно, не сильно поспішають виправляти ситуацію. Очевидці зняли, як комунальники вправно лагодять двері однієї з точок державної лотереї.

Відповідне фото оприлюднив Telegram-канал "ХК".

"Доки ці п*** "конторці" двері лагодять, десь плаче теплотраса. А ти сиди без гарячої води і мерзни", - прокоментував фото автор посту.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві стався черговий прорив тепломережі. Гарячий грязевий фонтан забив цього разу на проспекті Валерія Лобановського, 146.

Про це розповідають очевидці, які діляться відео з місця події.

Також Знай.uа повідомляв, що у Санкт-Петербурзі випадковий перехожий ледь не зварився заживо у ямі з окропом поруч з багатоповерхівкою.