Хлопець впав у яму з окропом біля багатоповерхівки, де комунальники усували прорив труби. У потерпілого сильні опіки - до 80% тіла.

У Санкт-Петербурзі випадковий перехожий ледь не зварився заживо у ямі з окропом поруч з багатоповерхівкою. Інцидент стався в Колпінському районі Петербурга на перетині вулиці Іжорського батальйону і Жовтневої вулиці.

23-річний петербуржець вийшов з розважального закладу і впав в яму з окропом, залишену напризволяще робітниками, які ремонтували прорив труби.

Постраждалого госпіталізували в лікарню. Як повідомляють місцеві ЗМІ, хлопець отримав важкі опіки. Зараз за його життя борються лікарі.

Це не перший випадок з проривом труби з окропом в російській "Північній столиці". Раніше повідомлялося, що в одному з пітерських кафе "зварилися" дві молоді людини.

Як вийшло, що прорив труби знову ледь не призвів до трагедії, ще належить розібратися. Адже робочі стверджують, що обгородили місце ремонту. У МНС кажуть, що потерпілий, імовірно, знаходився в стані алкогольного сп'яніння, ось і не помітив огорожі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


У той же час очевидці в соцмережах пишуть, що прорив труби стався вранці 3 листопада.

"Спочатку через пару не було нічого видно, ми тільки чули, як він кричав… Йому хтось надав першу допомогу", - пишуть свідки трагедії.

Постраждалого петербуржця доставили в лікарню. Лікарі діагностували у хлопця 80% глибокого опіку поверхні тіла.

Нагадаємо, двох хлопців живцем "зварили" в пітерському кафе.

У популярному закладі Санкт-Петербурга загинули відвідувачі. В антикафе "Типовий Пітер"виявили тіла двох молодих чоловіків, що плавали в окропі.

Трагедія сталась в Адміралтейському районі, де стався проривя труби гарячого водопостачання.

Молоді люди вийшли на вулицю, коли лопнула труба, але потім знову спустилися в кафе, щоб забрати свої речі і саме в той момент туди ринув окріп. Вони буквально зварилися живцем в окропі, вибігти назад не встигли.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українській столиці прорив теплотраси знищив припарковане авто.

Також "Знай.ua" писав, у Дніпры з-під будинку забив фонтан, який затопив вулицю