У популярному закладі Санкт-Петербурга загинули відвідувачі. В антикафе "Типовий Пітер"виявили тіла двох молодих чоловіків, плаваючих в окропі.

Проце інформують російські ЗМІ.

Трагедія сталась в Адміралтейському районі у п'ятницю, 28 вересня.

Як стало відомо, стався проривя труби гарячого водопостачання.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як розповіли очевидці, молоді люди вийшли на вулицю, коли лопнула труба, але потім знову спустилися в кафе, щоб забрати свої речі і саме в той момент туди ринула вода, вони буквально зварилися живцем в окропі, вибігти назад не встигли.

Смерть настала через численні сильні опіки тіла.

Як розповів адміністратор антикафе Руслан Мамонов, в день трагедії один із загиблих відзначав свій день народження і зняв окремий зал, щоб поспівати в караоке з друзями.

Заклад знаходиться в підвальному приміщенні. Через комунальну аварі. у дворі будинку, в якому знаходиться заклад, утворилася промоїна, куди провалилися дві машини.

За даними ЗМІ, в закладі в момент прориву труби також перебували дівчина і ведучий заходу. Вони встигли вийти і не постраждали.

Порушено кримінальну справу про надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки.

Як повідомили згодом представники підприємства "Тепломережі Санкт-Петербурга", приблизно о 3:30 ночі 28 вересня не витримала навантаження труба з гарячою водою біля будинку № 20 по Ізмайловському проспекті.

Раніше комунікації були підготовлені до опалювального сезону. Зазначається, що ця труба була прокладена в 1992 році.

Дивіться: Моторошні подробиці смерті двох молодих людей у кафе Пітера

Нагадаємо, 28 серпня, в Києві вдруге за останні дні прорвало трубу. Цього разу надзвичайна подія сталася в Солом'янському районі Києва. Велика вода затопила частину вулиці та пошкодила асфальт.

Як повідомляв портал Знай.ua, в українській столиці прорив теплотраси знищив припарковане авто. На місці утворилась гігантська яма. В результаті того, що сталося отримав пошкодження припаркований автомобіль.

Також Знай.ua писав про те, що доки кияни сидитять без гарячої води, київське метро заливає окропом.