У Воронежі, Росія на одній з вулиць прорвало каналізаційну трубу. З люка полилися нечистоти, затопили всю округу. Рідина замерзла, через це на тротуарі та проїжджій частині з'явився своєрідний каток. Про це повідомляє telegram-канал 2ch.

Повідомляється, що місцеві жителі звернулися до комунальників, але отримали відмову.

"Спочатку подзвонили, стандартно зайшлося і все. Потім подзвонили в диспетчерську службу "Лад-техніка", хто нас обслуговує, і там сказали, що мережі не наші, труба кинута. І на цьому все. Сказали — чекайте. А кого чекати, вона ллється, каток, он накатали який", розповів мешканець одного з найближчих будинків.

У мерії пояснили, що каналізація безхазяйна. Аварію незабаром все ж усунули.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше ми писали, що у Криму море сильно забруднене, через що багато відпочиваючих починають хворіти на інфекційні захворювання.

Про це розповів хірург, координатор проекту допомоги сиротам Герман П'ятов одному з російських ЗМІ, зазначивши, що заразився кон'юнктивітом через попадання води в очі.

Причиною такого явища, на думку П'ятова, є тисяч нелегальних і напівлегальних будівель, які без будь-якої очистки зливають каналізаційні стоки в річки, зливову каналізацію або безпосередньо в море.

"Якщо море прогрілося, то вода в ньому фактично перетворюється в "фекальний бульйон", що кишить бактеріями і вірусами, в тому числі і патогенними", – додав хірург.

Також ми писали, що початок демонтажу Шулявського мосту почнуть тільки у січні 2019 року. Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. Він заявив, що реконструкцію шляхопроводу завершать наприкінці 2019 року. Поки що триває реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана.

Нагадаємо, чтоби продемонструвати своє нове творіння, Білл Гейтс приніс на презентацію г*вно.

"Знай.uа" писав про те, що в американському місті в штаті Алабама два місяці стояв поїзд, який перевозив фекалії з Нью-Йорка.

"Знай.uа" писав, що вживання харчових волокон дозволяє зменшити ймовірність розвитку запальних процесів в організмі.