Марія Захарова, представник МЗС РФ, заявила, що Україна "може готувати провокацію в кіберпросторі, в тому числі за сприяння представників НАТО, що перебувають на території України, ".

Про це вона заявила 24 грудня, як повідомляють російські ЗМІ.

За словами Захарової, "на думку про провокацію в кіберпросторі" наводять слова начальника головного управління зв'язку та інформаційних систем генштабу ЗСУ Володимира Рапка. Він заявив про переведення підрозділів кібернетичної безпеки в бойовий режим роботи".

Захарова сказала, що, ймовірно, представники центру передового досвіду НАТО у сфері комп'ютерної безпеки, які дислокуються в Талліні, і військовослужбовці 77-ї бригади психологічних операцій ЗС Великобританії надають консультації та практичну допомогу ВСУ щодо реалізації провокації в кіберпросторі, заявила Захарова.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в рядах бойовиків виявили педофіла, якого викрили місцеві "правоохоронці". Як говориться в одній з груп Донбасу в соцмережі, педофіла шукали з червня цього року, коли він в районі с. Паньковка (околиця Луганська) заманив малолітнього хлопчика, пообіцявши показати автомат. Проте замість цього він вчинив стосовно дитини насильницькі дії сексуального характеру.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Кисельов, головний порпагандист і дружок президента Російської Федерації Володимира Путіна заявив, що Донбас - це Україна. Але крім того, що Кисельов спрацював в ролі Капітана Очевидність, незрозуміле видав ще й співрозмовник Кисельова. Зозуля, друзі, це виявляється лелека.
"Знай.uа" писав, що Волкер зазначив, що потрібно бути реалістами і віддавати собі звіт в тому, що вірогідність нової агресії з боку Росії залишається високою. Спецпредставник підкреслив, що в Україні залишається ситуація, коли сусідня країна-агресор протягом тривалого періоду часу істотно збільшує свою військову міць, поступово оточує нашу країну.