У Вінницькій області автобус "Van Hool", який рухався за міжнародним маршрутом Одеса-Бари, зіткнувся з мікроавтобусом "Ford Transit". Результатом ДТП стали травми чотирьох чоловік.

У відділі комунікації поліції Вінницькій області повідомили, що аварія сталася 24 грудня в с. Лукашівка близько 8:00.

Відзначається, що в автобусі сполученням Одеса - Бари, який прямував у Вінницю, пасажирів не було.

"За попередньою інформацією, 28-річний водій "Ford Transit" не впорався з керуванням, внаслідок чого авто розвернуло кілька разів і винесло на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення з автобусом "Van Hool", який рухався в напрямку Вінниці. В результаті удару автобус відкинуло на паркан одного з дворів населеного пункту", - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В лікарню госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості, троє пасажирів мікроавтобуса - жителі Латинської району.

Ще один з пасажирів після отримання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Винуватцю ДТП передбачається покарання у вигляді обмеження свободи на термін до 3-х років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у суботу, 22 грудня, у Києві в аварію потрапив перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Аварія сталася на мосту Патона, 22 грудня близько 17:30. Винуватцем ДТП став Цюприк, за заявою очевидців. Прокурор за кермом Toyota Land Cruiser Prado втратив контроль над керуванням авто, не зміг зберегти дистанцію і зіткнувся з AUDI A3.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 22 грудня в Києві на узвозі перед метро Голосіївська зіткнулися чотири автомоблія. Вантажівки не впорався з керуванням, не зміг загальмувати і протаранив відразу три автомобілі. Судячи з фото, всі автомобілі отримали серйозні пошкодження. Удар вантажівки за силою можна порівняти з справжнім тараном.
"Знай.uа" писав, що Верховний суд України прийняв рішення про те, що водіям більше не доведеться платити за пошкодження своїх авто на розбитих дорогах країни. Згідно з постановою, збитки завдані транспортному засобу повинна відшкодувати структура, на балансі якої знаходиться розбита дорога.