Потужна негода в Україні стала причиною серйозного транспортного колапсу напередодні свят на популярних напрямках.

Так у середу, 27 грудня, стало відомо про те, що на межі Черкаської та Полтавської областей у снігових заметах застрягли близько 200 машин.

Про це повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв у twitter.

"На межі Черкаської та Полтавської обл. у снігових заметах загрузло близько 200 машин. Ситуація ускладнюється тим, що з іншого боку вантажівка перекрила рух транспорту і снігоприбиральна техніка не в змозі підійти", - написав він.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Князєв додав, що для звільнення шляху з військової частини направили БТР.

Нагадаємо, через рясні дощі та снігопад постраждало вісім областей. Потужний вітер обірвав електродроти і без світла залишилось понад 120 населених пункти.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У восьми областях України через негоду – мокрий сніг, дощ та пориви сильного вітру було знеструмлено 128 населених пунктів. наразі там працюють бригади працівників обленерго, які намагаються у найкоротші терміни відновити електропостачання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 25 грудня, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області сталася смертельна аварія. Авто влетіло в бетонну огорожу.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції регіону.

У відомстві розповіли, що аварія на трасі сталася близько 03:30. За кермом автомобіля Opel Vectra перебував 23-річний хлопець. Він не врахував дорожню обстановку та виїхав за межі проїжджої частини і влетів на швидкості в бетонну огорожу.

"Від отриманих тілесних ушкоджень молодий водій загинув на місці події", – уточнюють в поліції.

поліція
поліція

Пасажири автомобіля, 24-річний хлопця, терміново госпіталізували. Зараз медики борються за його життя.

Також Знай.ua писав про те, що в 6 областях України знеструмлено 170 населених пунктів внаслідок сильного снігу, місцями мокрого, а також поривів вітру, про що повідомив прес-центр ДСНС.