В багажнику автомобіля на Черкащині виявили труп чоловіка. Його голова була обтягнута поліетиленовим пакетом.

Про це повідомляє Politeka.

У Черкаської області (Золотоноський район) жителі села Піщане звернули увагу на машину, яка довгий час стояла на вулиці зі включеними фарами.

Місцеві жителі викликали правоохоронців. Коли вони відкрили багажник, то виявили страшну знахідку – тіло чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові. Як виявилося, це був інспектор столичного рибоохоронного патруля.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«У селі Піщане в автомобілі дійсно знайшли тіло чоловіка. За наявною інформацією, він є жителем Києва. Відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство», повідомили в Нацполиции.

Зараз злочином займаються слідчі органи. Вони розробляють різні версії події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чеському місті Пршибрам невідомий чоловік захопив заручників 9 в банку. Він зробив це з метою пограбування. Про це повідомила журналістам представник місцевої поліції Моніка Шиндлова. "Озброєний чоловік у п'ятницю після обіду вчинив спробу пограбування банку в місті Пршибрам. Він утримує там заручників", - заявила вона.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові стався дивний інцидент: в Шевченківському відділенні поліції слідчий з промовистим прізвищем Заворин пустився тікати від журналістів. Мабуть, є що приховувати. Про це розповів кореспондент, який зняв відповідне відео. Журналіст попросив Заворина випаде, однак замість цього начальник поліції починає від нього тікати коридорами і ховатися. Журналіст гнався за правоохоронцем, поки той не сховався в одному з приміщень.

"Знай.uа" писав, що в Китаї грабіжник-невдаха вирішив зробити за одну ніч кілька пограбувань. Він проник в готель, щоб нажитися на чужому добрі і вирішив, якщо зняти взуття – буде менше шуму, це була його фатальна помилка. Такий урок зловмисник запам'ятає на все життя. Брудні ноги настільки сильно смерділи, що господар готелю почув її запах, перебуваючи в іншій кімнаті.