У суботу, 29 грудня, на перетині проспекту Академіка Паладіна, бульвару Вернадського і вулиці Академіка Єфремова зіткнулися відразу чотири автомобілі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що через масштабну автотрощу утворилась велика пробка на усі напрямки руху. Відомо, що сама аварія відбулась ще о 08:00 ранку.

За попередніми даними поліції водій Toyota Camry рухалась по вулиці Академіка Єфремова в бік бульвару Вернадського, у цей же момент на проспекті Паладіна не працював світлофор.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чоловік за кермом Camry не помітив що по проспекту Паладіна рухався автомобіль Land Cruiser, від чого той влетів в бік Camry. Від удару Camry відкинуло на пішохідну зону. Позашляховик, пролетівши ще кілька метрів, розвернуло на дорозі і він задньою частиною влетів в бік Toyota Aventis, яка в свою чергу зачепила маршрутку.

Наразі вже відомо, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, проте всі автомобілі отримали різного роду пошкодження.

На Академгородке столкнулись три машины и маршрутка

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 december 2018

У Land Cruiser знищена передня частина, Camry залишилася на тротуарі з розбитим правим боком і вивернутим заднім правим колесом. У Aventis сильна вм'ятина на двері з пасажирської сторони. У маршрутного таксі - незначні пошкодження переднього бампера і лівої фари.

Разом з тим варто відзначити, що актори "Дизель Шоу" уперше після загибелі колеги Марини Поплавської відверто розповіли про трагедію.

Актори Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Олександр Бережок погодилися на інтерв’ю, у якому розповіли, що у ніч на 20 жовтня вони поверталися до Києва зі Львова, де напередодні пройшов один з концертів їх нового туру.

О 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою, в результаті ДТП гумористи отримали важкі травми, множинні переломи і удари. По приїзду "швидкої" вони також дізналися, що їх колега, 48-річна Марина Поплавська, не вижила.

Перед трагедією трапився кричущий випадок, про який зараз згадує Олександр Бережок:

"Єдине, що сьогодні ще згадую, це було єдине місто, в якому ми не фотографувалися".

Відразу після аварії почалася перекличка, актори сподівалися, що Марина Поплавська вийшла раніше:

"Відразу ж зробили перекличку, у нас була надія, що Маришка вийшла", – розповідає Яна.

"Що все ж таки вийшла в Житомирі. Просто під час поїздки вона говорила два або три рази:” Може, в Житомирі вийти? ” Питала поки виходили покурити, кави попити. Ось реально, якщо б у когось було хоч якесь відчуття … ", – додає Олександр Бережок.

Нагадаємо, скандал у справі Зайцевої вийшов на новий рівень.

Як повідомляв "Знай.ua", агресивний водій атакував пішоходів.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу розбився в ДТП.

У Києві попрощалися з Мариною Поплавською