29 грудня біля селища міського типу Залісся на трасі Київ-Чернігів сталася смертельна аварія.

Про це повідомляє Інформатор.

Зіткнулися автомобіль Opel і сміттєвоз.Троє осіб з легкового автомобіля загинули, ще двоє перебувають у важкому стані.

За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel з водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду. В результаті удару сміттєвоз та легковик відкинуло на узбіччя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Водій і дві жінки-пасажири легкового автомобіля померли на місці. Ще двоє пасажирів доставлені в найближчу лікарню. Їх стан оцінюється як важкий. Щоб витягти тіла з понівеченого автомобіля, рятувальникам довелося використовувати спецінструмент і зрізати дах Opel.

Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у масовому ДТП на трасі Тюмень — Ханти-Мансійськ, Росія загинуло не менше п'яти осіб, кількість постраждалих уточнюється, дітей серед них немає. Две вантажних машини, одна легкова, газель і один вахтовий автобус зіткнулися у Нефтеюганском районі на 820-му км автодороги Тюмень — Ханти-Мансійськ. На місці ДТП утворився затор.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чоловік за кермом Camry не помітив, що по проспекту Палладіна рухався автомобіль Land Cruiser, від чого той влетів у бік Camry. Від удару Camry відкинуло на пішохідну зону. Позашляховик, пролетівши ще кілька метрів, розвернуло на дорозі і він задньою частиною влетів у бік Toyota Aventis, яка в свою чергу зачепила маршрутку.
"Знай.uа" писав, що врачи визнали неосудною жінку, яка втопила двох власних дітей в київському озері. Психіатри порекомендували застосувати до матері-вбивці примусове лікування. Жінка на підставі ухвали суду знаходиться в медичному закладі закритого режиму. Слідчі все ще розслідують кримінальну справу за фактом умисного вбивства двох дітей.