У Росії триває чорна смуга в сфері авіаперезень. Так, в результаті краху вертольота в Улан-Уде загинули чотири людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на інформацію місцевих правоохоронних органів.

"В Улан-Уде розбився вертоліт. Четверо загиблих, люди перебували у вертольоті", - повідомило одне з джерел.

Джерело також повідомило, що вертоліт Robinson розбився при зльоті з приватного вертолітного майданчика в селищі Верхня Березівка в передмісті. Він зазначив, що авіамашина звалилася на територію бази відпочинку. За його словами, при падінні повітряне судно загорілося. Пожежу вже ліквідовано.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також відомо, що бурятські рятувальники інформацію підтвердили. На сайті Східно-Сибірської транспортної прокуратури зазначено, що вертоліт зазнав аварії під час посадки.

Варто нагадати, що в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції. Про це повідомляє Anadolu. Зараз вже відомо, що в результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу. Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, який проводив пошукові роботи в районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма. При цьому поки не відома точна кількість людей, що знаходилися на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився на купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб.

За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталася ще одна ДТП зі слизької дороги відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину. Раптом на горі з'явився "Opel", який почав виляти по дорозі, в результаті чого він з розмаху врізався у сміттєвоз.

Нагадаємо, на 12-річного хлопчика зійшла потужна лавина, він пробув під снігом 40 хвилин. Те, що він живий, справжнє різдвяне диво.

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП паралізувала трасу Київ-Чернігів: рятувальники відвезли три чорних мішка.

Знай.uа писав, сім'ю з маленькими дітьми знайшли мертвими: моторошна історія перелякала всю Україну.