Столичні рятувальники витягли з Дніпра тіло потопельника.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Києві.

Наразі вже відомо, що вчора, 29 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про виявлення утопленика у Дніпрі на Русанівській набережні, що у Дніпровському районі столиці.

Вже на місці рятувальники з'ясували, що скуте льодом тіло померлого чоловіка знаходилось на відстані кілометра від берега. Проте рятувальникам вдалося його витягнути з воли та передати правоохоронних органам для подального з'ясування всіх обставин справи.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що підрозділи ДСНС переходять на посилений варіант несення чергування у період новорічний свят.

Крім того рятувальники розповів, що на даний момент уточнюють з місцевими органами влади, де знаходитимуться місця масового скупчення людей. Також проводиться постійний моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах інфраструктури.

"З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, задіяних у проведенні заходів із відзначення новорічних свят, і у випадку спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій. Також, здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей", - йдеться в повідомленні.

Більше того у службі уточнили, що до 9 ранку 2 січня протягом доби чергуватиме понад 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки. Крім того на бойоаому чергування є літак Ан-26.

Крім того варто додати, що в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції.

Наразі вже відомо, що у результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу.

Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, що проводив пошукові роботи у районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма.

При цьому поки не відомо про точну кількість людей, які перебували на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Нагадаємо, на 12-річного хлопчика зійшла потужна лавина, він пробув під снігом 40 хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", диявольська випадковість прирекла українця на болісну смерть.

Також "Знай.ua" писав, що сім'ю з маленькими дітьми знайшли мертвими.

У Дніпрі знайшли труп солдата-строковика