Ірина Ахматова їхала з центру Москви в Тулу на автомобілі марки Audi і брала попутників через відомий інтернет-сервіс BlaBlaCar. Вона зникла ще 23 грудня по дорозі з роботи.

Про це повідомляють правоохоронні органи.

Ахматова скористалася популярним сервісом і взяла попутника. Через час машину жінки виявили біля торгового центру в Ярославській області.

Компанія BlaBlaCar дізналася про те, що клієнтка їх сервісу пропала, вже вранці 26 грудня ЗМІ. У компанії перевірили дані і підтвердили, що вона дійсно 23 грудня здійснювала поїздку за маршрутом Москва — Тула.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Родичі зниклої жінки заявили про зникнення і подали заяву до поліції. Чоловіка знайшли, правоохоронні органи займаються його допитом. Вони порушили кримінальну справу про вбивство.

Відомо, що затриманий чоловік має кілька судимостей за згвалтування і шахрайство.

Раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що чоловікові Ахматової телефонували невідомі з вимогами викупу в 100 тисяч рублів в обмін на жінку. Вони запевняли, що Ірина перебуває під дією наркотиків. Чоловік Ірини Ахматової передав номер дзвонили співробітникам поліції. Останні перевірили номер і підтвердили, що він належить шахраям.

Також ЗМІ надали інформацію про особу Ірини Ахматової. Як виявилося, вона директор двох ресторанів швидкого харчування Burger King в Москві, а подсевший до неї попутник через сервіс BlaBlaCar був неодноразово судимий за зґвалтування та шахрайство.

Нагадаємо, пішла і не повернулася: убита горем мати просить українців знайти її біляву донечку. У Закарпатській області зникла 14-річна дівчина.

Як повідомляв Знай. ua, Пєсков заявив про таємниче зникнення українських моряків: полонених у Криму немає. Українців звинувачують у порушенні кордону РФ.

Знай. ua писав, що відомий бізнесмен забив дівчину з ескорту і розіслав друзям фото її тіла. Чоловік стверджує, що відключився, як тільки вони піднялися в квартиру, тому нічого не пам'ятає.